Castelló reforça la seua sanitat amb noves infraestructures i personal especialitzat

La Diputació i la Conselleria de Sanitat destaquen els avanços en el nou Hospital General i la millora en centres de salut de la província

Sanitat05 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7788

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, i el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, han revisat els progressos aconseguits en la millora del sistema sanitari provincial. Entre els avanços més significatius es troben la construcció del nou Hospital General, que ja compta amb la majoria dels terrenys i un pla a 30 anys per al seu desenvolupament, així com l'ampliació del Servei d'Urgències, que duplicarà la seua capacitat per a optimitzar l'atenció als pacients. A més, s'han implementat mesures per a reduir els temps d'espera en urgències i cirurgies.

En la reunió també s'ha destacat la creació de l'Agrupació Sanitària Interdepartamental (ASI), que integrarà els serveis dels hospitals de Vinaròs, Castelló i La Plana, millorant l'eficiència i garantint una assistència més equitativa en la província. Aquest esforç inclou la incorporació de nous especialistes a Vinaròs, un pas clau per a cobrir les vacants més crítiques i reforçar l'atenció mèdica en la regió.

Te puede interesar
Lo más visto