Castelló mostra els seus quatre nous vehicles de TRAM

Estaran en funcionament una vegada instal·lats els punts de càrrega ràpida

General20 de septiembre de 2024RedaccióRedacció

Amb una inversió que supere els 3 milions d'euros, La Generalitat ha presentat este dijous els quatre nous autobusos elèctrics amb guiat òptic i accessibles del TRAM de Castelló. Estos vehicles del model Ietram, han sigut fabricats per l'empresa espanyola Irizar amb sistemes de guiat òptic de Siemens, per a aconseguir una mobilitat moderna, eficient, eficaç i universalment sostenible.

Els nous vehicles permetran augmentar la freqüència de la línia, al mateix temps que es reduïxen les emissions, ja que les noves unitats substituiran a altres més antigues que utilitzaven dièsel.

Este projecte compta també amb l'habilitació de punts de càrrega ultraràpida en la zona del Grau que permetran, en quatre minuts, subministrar als vehicles energia suficient perquè disposen d'una autonomia d'entre 50 i 60 quilòmetres

Els nous vehicles tindran bateries de liti de càrrega ràpida, amb una vida útil de 15 anys i l'autonomia suficient per a realitzar dos trajectes complets. També disposen de tres portes, dos d'elles dobles. Així, l'accés dels passatgers es realitzarà per la porta davantera, i hi haurà una rampa a la porta intermèdia per a l'accés a persones amb mobilitat reduïda

A més, es durà a terme el condicionament de les parades en l'avinguda Ferrandis Salvador per a eliminar el transbord i s'incrementarà la freqüència de pas per parada, reduint-se de 12 minuts a 10 minuts.

Te puede interesar
Lo más visto