Eva Gallén: «La vida és per a valents»

General 11 de julio de 2020 ROCÍO DOÑATE
unnamed

Corria l'any 1998 quan la castellonenca Eva Gallén es va presentar com Miss Castelló optant a la corona deMiss España. Eren temps molt diferents als actuals, per aquella època ser model, però «sobretot ser-ho a Castelló, era molt complicat», relata la exmiss. La seua inquietud per complir els seus somnis li han fet ocupar llocs laborals molt importants en el seu sector. Gallén confessa: «Ara no tant, però abans tothom que es dedicava al món de la moda la fi en la moda era arribar a ser Miss i jo ho vaig poder aconseguir». 
 
La model també ha treballat com a personal shopper, ha dirigit una Escola de Models a Madrid i ha fet diferents treballs publicitaris, entre moltes altres qüestions. Gallén ha manifestat que una de les millors coses de la vida és poder viure del que més li agrada i per a ella ensenyar a altres persones a ser models és tota una fortuna, ja que segons declara: «els mostres des de la teua experiència els errors i assoliments que han aconseguit per a ajudar-los amb la teua experiència a millorar la seua carrera professional i el seu futur». Així mateix, la exmiss recalca bastant la importància de no tenir por, ja que per a ella la gestió de la por és una de les coses més importants d'aquesta professió. 

IMG_0232
La seua vinculació amb el món d'assessora d'imatge va ser inesperada, «tot va sorgir arran d'un accident de trànsit», revela la model. Aquesta adversitat la va saber aprofitar Eva Gallén per a formar-se com a personal shopper i mantenir-se a prop el que l'apassiona en la vida, que és la moda. «Em vaig haver de reinventar perquè pensava que ací s'acabava el meu món de la moda i vaig pensar que no podia continuar la meua vida fora d'aquest mòn».

Un dels projectes culmen de la seua carrera professional va ser la seua participació en el programa de televisió Súper Shore de la MTV, seguit per més de set milions d'espectadors no solament a nivell nacional sinó també internacionalment. La model afirma: «Les casualitats no existeixen, encara que vages a un càsting i no t'agafen no saps què pot passar després». Ja que, tal com ha relatat a l'any i mig de fer un càsting li van cridar per a ocupar aquest lloc tan important en un canal de renom com és la MTV.

CdNMYW9WEAA286t
La castellonenca comenta que la pandèmia mundial de la covid-19 ha paralitzat el món i incideix en la necessitat de tenir capacitat de reinventar-se en tot moment «perquè mai se sap el que pot passar», com per exemple en aquesta situació. A més, arran de la pandèmia s'ha replantejat el seu futur pròxim deixant a un costat la capital per a centrar-se en la seua ciutat natal, Castelló, encara que no ha revelat els seus projectes.  
 

Te puede interesar
Lo más visto