Ajudes a la província de Castelló per a l'agricultura i ramaderia a causa de la sequera

17 milions d'euros per a pal·liar de manera extraordinària i urgent la sequera de la Comunitat Valenciana

Economía10 de octubre de 2024RedaccióRedacció
reunion con el conseller Miguel Barrachina (2)

El conseller d'Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca, Miguel Barrachina s'ha reunit este matí amb la presidenta de la Diputción de Castelló Marta Barrachina. 

En esta trobada la presidenta li ha traslladat les necessitats de l'execució d'infraestructures hidràuliques incloses en el protocol de cooperació que es va firmar entre totes dues institucions.

El Consell de Mazón ja va aprovar 8 milions en infraestructures hídriques. Va ser el mes d'agost passat quan es va posar sobre la taula la necessitat d’aprovar la declaració d'emergència i l'adjudicació d'obres necessàries per a garantir el proveïment en les poblacions de Canet lo Roig, La Jana i Traiguera per un total de 4,3 milions d'euros, mentres que este passat dimarts va validar les obres a Xodos, Vistabella del Maestrat i Benafigos per import total de 3,6 milions d'euros.

A això se li sumen les ajudes directes contra la sequera de 17 milions d'euros per a pal·liar de manera extraordinària i urgent la sequera per a tot el secà i la ramaderia extensiva o semi extensiva de la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto