Colomer lliura les banderes Qualitur a les platges de Vinaròs, Peníscola i Alcalà de Xivert

Les banderes Qualitur són un reconeixement que atorga Turisme Comunitat Valenciana anualment per a promocionar l'excel·lència de la les platges de la Comunitat

General 10 de julio de 2020 REDACCIÓ
8._Torrevieja
Generalitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat els municipis de Vinaròs, Peníscola i Alcalà de Xivert per a lliurar personalment als alcaldes i alcaldesses la bandera Qualitur. Aquest és un reconeixement que concedeix Turisme Comunitat Valenciana anualment a les localitats que compten amb certificats de qualitat (ISO 9001 i Q), de medi ambient (ISO 14001 i EMAS) o certificats d'accessibilitat (UNEIX 170001). L'objectiu és promocionar l'excel·lència de les platges de la Comunitat Valenciana.

En 2020 un total de 180 platges de 37 municipis de la Comunitat han estat reconegudes amb la bandera Qualitur. Del total de les 180 platges 51 pertanyen a la província de Castelló.

Concretament, avui Francesc Colomer ha lliurat la bandera en 10 platges de Vinaròs (Els Deveses, Els Canyes, Triador, La Barbiguera, Saldomar, Fora Forat, Fortí, El Clot, Ses Salines, i L'Aiguaoliva), en 4 platges a Peníscola (Nord, Basseta, Irta i Sud) i en 9 platges a Alcalà de Xivert (Carregador, Romana, Moro, Tres platges, Manyetes, Serradal, Els Fonts, Cala Blanca i Cala Mundina). 

Te puede interesar
Lo más visto