La Fun Convention aterra en el Grao de Castelló com a epicentre d'activitats familiars i frikis

Un event familiar i gratuït ple d'aventures i entreteniment

Cultura 15 de octubre de 2024RedaccióRedacció
WhatsApp Image 2024-10-15 at 15.07.35

Este matí Ester Giner, la tinenta Alcalde del Grau de Castelló al costat del President de l'Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez han presentat Fun Convention Castelló. Este esdeveniment es tracta d'un festival gratuït que tindrà lloc el 16 i el 17 de novembre en el Grau de Castelló.


Este innovador festival d'oci i cultura s'organitza en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat i Moll de Costa esdeveniments. La cultura pop, freak, concursos de disfresses, taller de manualitats, ciència-ficció, literatura i balls seran algunes de les activitats que caracteritzaran este esdeveniment.


L'objectiu principal que es vol aconseguir amb este esdeveniment és atraure a les famílies i continuar potenciant la mobilitat dels castellonencs per la zona marítima. “Potenciar el port a través de la sintonia amb la ciutadania és un dels objectius d'este festival”, ha confirmat Rubén Ibáñez. 


Ester Giner ha destacat els beneficis que ha tingut la bona relació de la ciutat amb el port creant d'esta manera activitats i esdeveniments que atraguen als turistes i beneficien a l'hostaleria i als comerços del grau. “Amb este event ratifiquem la gran faena que estem duent a terme fruit de les relacions Port-Ciutat”, ha ratificat la tinenta Alcalde del Grau.

Te puede interesar
Lo más visto