Castelló es prepara per a rebre a Ferran Adrià en un esdeveniment gastronòmic únic

S'espera l'assistència de més de 500 persones

Gastronomía21 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Carrasco jornadas Ferran Adrià 2

L'Ajuntament de Castelló i CaixaBank han anunciat la celebració d'un esdeveniment especial amb l'aclamat xef Ferran Adrià, president de elBullifoundation, que tindrà lloc el pròxim 5 de novembre en el Teatre Principal de Castelló. S'espera l'assistència de més de 500 persones a esta trobada sota el títol “Essència i Futur: Actitud Innovadora”.

L'esdeveniment és gratuït amb inscripció prèvia, i s'emmarca dins d'una sèrie d'activitats organitzades per CaixaBank, que també inclou un ‘Curs Intensiu de Gestió en Restauració’. Este curs, dirigit al personal d'hostaleria, es durà a terme del 4 al 6 de novembre en el Centre Integrat Públic de Formació Professional Costa de Flor del taronger COSDA, i comptarà amb la participació d'Adrià i el seu equip.

La directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, Olga García, ha destacat el compromís de l'entitat amb el sector hostaler de la província. “Celebrar un esdeveniment d'esta magnitud a Castelló és una mostra del nostre suport a la restauració local”, va afirmar.

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha emfatitzat el potencial gastronòmic de la regió, descrivint-la com una dels rebostos més rics del Mediterrani. “Volem reforçar la nostra capitalitat gastronòmica amb la presència de xefs de renom mundial com Ferran Adrià, que posa a Castelló en el mapa de la gastronomia global”, afig.

Incripció masterclass i curs de formació.

Te puede interesar
Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre