XV Jornades Gastronòmiques "Mengem a Vila-real Olla de la Plana"

Hui s'oferiran 1,500 racions d'olleta per un preu solidari de 2€ destinat a l'Associació Aludme

Gastronomía21 de octubre de 2024RedaccióRedacció
cuina en viu jornades olla de la Plana (67)

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha inaugurat este matí les XV Jornades Gastronòmiques "Mengem a Vila-real Olla de la Plana" amb un esdeveniment de cuina en viu que ha reunit cinc ponents de gran renom, entre ells quatre xefs amb estrela Michelin. La cerimònia s'ha dut a terme en el Teatre Tagoba i ha sigut impulsada per l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi), l'Associació Gastronòmica de Vila-real i l'ajuntament de la localitat.

Durant la inauguració, l'alcalde Benlloch, acompanyat pel president de Ashiovi, Emilio Miralles, ha destacat el creixement i la fortalesa del sector de la restauració local, que compta amb més de 200 establiments

Durant l'acte l'investigador gastronòmic Sergio González ha pogut donar inici a les ponències, seguit pels xefs amb estrela Michelin: Xabier Goikoetxea (Restaurant Oria), Vicky Sevilla (Restaurant Arrels), Elio Rodríguez (Restaurant Ferpel Gastronòmic) i María José Martínez (Restaurant Llenç). Lamentablement, el xef Pepe Rodríguez, presentador de MasterChef, no va poder actuar com a mestre de cerimònies a causa d'un problema de salut.

Les activitats de hui continuaran amb el Concurs Nacional Olla de la Plana Premi Pasqual Batalla en la plaça de la Vila, seguit d'una degustació popular on s'oferiran 1,500 racions d'olleta per un preu solidari de 2 euros. La recaptació es destinarà íntegrament a l'Associació Aludme per a la investigació d'un tractament contra la distonia.

Te puede interesar
Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre