Minerva Saura: "L'objectiu principal és traure a la gent del carrer"

Entrevistem a la coordinadora d'inclusió social de la diòcesi Segorbe-Castelló de Càritas

General24 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Imag caritas

Càritas està realitzant accions per a donar a conèixer la situació de les persones sense llar. Una setmana plena d'esdeveniments. El treball de Càritas és visibilitzar esta situació. "Si no estàs empadronat no pots accedir a salut, a prestacions socials o altres tipus d'ajudes. És un cercle viciós del qual no es pot eixir", explica Minerva Saura, coordinadora d'inclusió social a Càritas. Des de l'associació acompanyen a aquestes persones en situació vulnerable, però "l'objectiu principal és traure a la gent del carrer", assegura Saura.

“Caminem junts. El camí de Santiago” és el lema d'aquest any. Totes les activitats s'engloben en el motiu del Dia de les Persones sense Llar. El dilluns es va celebrar una xarrada informativa amb les parròquies de Castelló i hui dimarts, hi ha un flashmob en enfront de l'estàtua Rei Don Jaume I.

Te puede interesar
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre

Lo más visto