Parlem d’indumentària: un recorregut per l’origen i evolució dels vestits tradicionals de Castelló

L’acte organitzat per la Federació Gestora de Gaiates sobre els vestits tradicionals reunix prop d’un centenar de persones

Cultura 24 de octubre de 2024RedaccióRedacció
IMG_0211

El dimecres 23 d’octubre s’ha celebrat “Parlem d’Indumentària”, un recorregut per l’origen i l’evolució dels vestits tradicionals de Castelló. Aquesta iniciativa està organitzada per la Federació Gestora de Gaiates amb la col·laboració de l’Associació per al desenvolupament de la comunicació (adComunica) i l’Ajuntament de Castelló. L’objectiu principal és afavorir la seua utilització adequada.

L'esdeveniment va reunir en l'escenari del Menador Espai Cultural a Víctor Agost, Manuela Porcar, Lledó Navarro, Amparo Pitarch, Eugenia Archilés, Paquita Roca, Conso Jóvena, Inma Puig i Josep Vidal. Els presents van dialogar sobre la història i la riquesa de la indumentària festera de la ciutat. Tot sota la direcció de la professora de la Universitat Jaume I i expresidenta de l'Associació, Estela Bernad. A més van comprar ambos la presencia de la regidora de Festes, Noelia Selma.

IMG_0216

IMG_0221

Te puede interesar
Lo más visto