La Generalitat amplia el termini per a la sol·licitud d'ajudes del Pla Renhata

Les persones interessades disposen de 15 dies més de termini per a sol·licitar les ajudes per a la reforma de cuines i banys

General 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
Unknown

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha ampliat el termini per a la sol·licitud de les ajudes del Pla Renhata, destinades a la reforma interior d'habitatges fins al dijous 30 de juliol.

El director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Jaume Monfort, ha explicat que l'ampliació del termini respon a una petició que, en les últimes setmanes, havia traslladat el sector de la construcció i la ceràmica a la direcció general per a facilitar a la ciutadania més temps en la tramitació d'aquestes ajudes a causa de la crisi generada per la COVID-19.

Monfort ha destacat el «gran esforç» que des de la Generalitat s'està realitzant per a facilitar a la ciutadania la tramitació d'aquestes ajudes que, després del període de confinament, «s'ha fet més evident la necessitat de reformes en els nostres habitatges per a adaptar-les a la nova situació».

«Des del principi hem sigut conscients que la convocatòria dels terminis i els tràmits haurien d'ajustar-se a cada moment a la situació de desescalada per a garantir l'accés a les ajudes a totes les persones interessades», ha assenyalat.

Cal advertir, que els terminis de presentació de sol·licituds d'ajudes del Pla Estatal de rehabilitació d'edificis mantenen la data límit fins al 19 de juliol i són les ajudes del Pla Renhata, reforma interior d'habitatges les que per la seua tramitació específica, s'han ampliat en 15 dies, fins al dijous 30 de juliol.

Te puede interesar
Lo más visto