La Junta de Govern Local aprova les bases per a cobrir 11 places en propietat d’agents de la Policia Local

L'òrgan de govern ha donat llum verda a la llicència per a ús provisional de la nau per al cultiu de fongs i bolets comestibles Vilamico

General 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
policia

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases definitives de la convocatòria pública per a cobrir en propietat 11 places d’agents de la Policia Local de Vila-real. L'òrgan de govern, durant la sessió de hui, també ha autoritzat donar llicència d'ús provisional, per un termini màxim de cinc anys, a la nau per al cultiu de fongs i bolets comestibles Vilamico i ha donat el vistiplau al Pla de desescalada de la Regidoria d'Esports per a poder reobrir el Trinquet Municipal Salvador Sagols i celebrar el Triatló Sprint Vila-real el diumenge 26 de juliol.

La proposta presentada per la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, a l'òrgan contempla l'aprovació de les bases definitives per a cobrir en propietat 11 places d'agents de la Policia Local de Vila-real. El text íntegre de la convocatòria es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) així com en el tauler d'edictes de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vila-real. A més es farà difusió de l'anunci amb l'extracte de la convocatòria pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i en el Butlletí Oficial del Estado (BOE) perquè els interessats coneguen els requisits específics a l'hora de presentar-se a l'examen.

Finalment, la Junta de Govern Local també ha aprovat els plans de desescalada presentats per la Regidoria d'Esports per a poder reobrir el Trinquet Municipal Salvador Sagols i celebrar el diumenge 26 de juliol el Triatló Sprint Vila-real. Després de comptar amb l'aval del gabinet tècnic de desescalada, l'òrgan de govern ha donat llum verda aquesta setmana als plans de contingència del departament que dirigeix Javier Serralvo per a poder reobrir una nova instal·lació esportiva, condicionada ja a la nova normalitat, i el vistiplau per a acabar de detallar el protocol d'actuació que acompanyarà al Triatló Sprint Vila-real que comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries.

Te puede interesar
Lo más visto