L'ajuntament d'Onda incorpora a Esperanza, una assistent virtual que ajudarà als veïns

El govern municipal incrementa la seua aposta per les noves tecnologies després de rebre el Premi Nacional d'Innovació Pública

General 17 de julio de 2020 REDACCIÓ
ONDA

L'Ajuntament d'Onda suma un nou membre en el seu equip per a millorar la comunicació directa amb la ciutadania i ajudar-los a resoldre els seus dubtes així com realitzar els seus tràmits en l'Administració. Es tracta d'Esperanza, un chatbot que s'ha instal·lat en la web municipal i que actuarà com a assistent virtual per a l'usuari. 

Aquesta pionera tecnologia ha sigut impulsada des de l'àrea d'Innovació Pública del consistori, coordinada pel regidor Vicent Bou, i s'emmarca en l'estratègia del govern municipal per convertir Onda en ciutat intel·ligent, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns, optimitzar els recursos públics i servir de major utilitat als veïns.

Per a activar a Esperanza l'usuari tan sols deu clickar en la icona de xat que trobarà en l'extrem dret de la web. Després, se li pot realitzar qualsevol pregunta i el robot tractarà de guiar al veí per la web fins a trobar el que cerca. Cal destacar que el chatbot es troba en període de prova i compta amb un sistema d'intel·ligència artificial que li permet aprendre constantment de les preguntes que realitzen els usuaris i millorar la seua capacitat de resposta i enteniment. 

Te puede interesar
Lo más visto