Benicàssim inicia una campanya de reciclatge de vidre en el sector de l'hostaleria

Ecovidrio ha iniciat les visites d'informació i sensibilització que es complementa amb el repartiment de poals especials per a facilitar el reciclatge

General 20 de julio de 2020 REDACCIÓ
Campaña Ecovidrio Hosteleria

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria i Àrea de Medi Ambient, i l'empresa Ecovidrio posen en marxa una nova campanya de sensibilització per al reciclatge de vidre en el sector de l'hostaleria. La iniciativa “Continuem reciclant Vidre” té l'objectiu d'incrementar el reciclatge de vidre aquest estiu i aconseguir gràcies al treball en equip de tots, ciutadans, administracions públiques, hostalers i Ecovidrio, un estiu més sostenible.

Així, durant els mesos d'estiu Ecovidrio treballarà braç a braç amb l'equip del consistori per a reforçar l'operativa de recollida selectiva d'envasos de vidre i facilitar la col·laboració de ciutadans i, especialment, dels hostalers perquè la volta a la “normalitat” siga igual o més sostenible que altres anys. Per a això, Ecovidrio realitzarà visites d'informació i sensibilització als professionals hostalers I entregaran poals especials per a facilitar la labor de reciclatge. A més, l'entitat reforçarà la freqüència de recollida d'envasos de vidre.

La incidència del turisme i l'augment del consum fa dels mesos estivals una etapa clau per a la recollida selectiva d'envasos de vidre, ja que es recull una tercera part de tots els residus recuperats anualment. A més, els bars, restaurants i xiringuitos són els responsables de la generació del 52 % dels residus d'envasos de vidre d'un sol ús, per la qual cosa són un sector clau per a una transició real a un model d'economia circular que no s'ha de parar malgrat les circumstàncies excepcionals per les quals està passant la societat.

Te puede interesar
Lo más visto