Cultura de Vila-real estrena un documental en homenatge als treballadors que han estat en primera línia durant la pandèmia

‘Rostres després de la batalla ’ es projectarà el dijous 20 d'agost, a les 22.30 hores, en una edició especial que clausurarà les sessions de cinema d'estiu del Termet.

20 de julio de 2020 REDACCIÓ
Rosario Royo i Zelig,

La Regidoria de Cultura estrenarà el documental ‘Rostres després de la batalla’ per a retre homenatge als diferents col·lectius que han estat treballant en primera línia durant els mesos de confinament. La façana del Centre d'Educació Ambiental del Termet, convertida aquest estiu en pantalla de cinema, projectarà aquesta obra, impulsada per Zelig amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real que, des d'una  visió artística, reflecteix el testimoniatge i la lluita davant la pandèmia. 

El projecte audiovisual, que té com a referent l'Hospital de la Plana, cerca homenatjar i donar veu al personal dels serveis sanitaris, al voluntariat de Creu Roja Vila-real, i als cossos de la Policia Local i Protecció Civil. “He entrevistat a quasi cent persones, entre el personal de tots els departaments de l'hospital, treballadors d'altres serveis, voluntaris i cossos de seguretat, tots ells han mostrat la seua realitat, la seua visió abans de res el que estava succeint i la seua part més humana a través de la fotografia”, ha explicat Zelig, fotògraf i responsable del projecte. 

El reportatge, patrocinat per l'Ajuntament de Vila-real, mostra els rostres i les realitats dels diferents sectors que han fet possible que Vila-real isca amb èxit d'aquesta difícil situació. El documental s'estrenarà el dijous 20 d'agost, a les 22.30 hores, en una edició especial que tancarà les sessions de cinema d'estiu del Termet. “Des de l'Ajuntament de Vila-real convidem a tota la ciutadania al fet que vinga a veure aquest documental, que reflecteix un gran aprenentatge humà i al fet que participen amb la seua pròpia experiència”, ha afirmat Royo.

Lo más visto