Turisme forma a 30 tècnics i tècniques d'entitats adherides a L'Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer i el director general del Basque Culinari Center han intervingut en la clausura del curs

General 21 de julio de 2020 REDACCIÓ
Colomer__Clausura_Curso_Gastronomia_BCC_2

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la clausura de l'II curs d'especialització en turisme gastronòmic 'Gastroturismo i màrqueting de producte', impartit pel Basque Culinary Center per a Turisme Comunitat Valenciana.

En aquest curs han participat 30 professionals i tècniques destinacions i entitats adherides a la Xarxa GastroTurística CV- L'Exquisit Mediterrani que treballen en la gestió de projectes de desenvolupament del enogastroturismo en la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha ressaltat «l'aposta per la gastronomia, la formació i pel capital humà per a reforçar la nostra competitivitat» i que la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana «consagra valors fonamentals com la gastronomia però també el capital humà, a les persones com a primer actiu».

Per part seua, el director general del Basque Culinari Center, Joxe Mari Aizega, ha posat en valor «l'estratègia de Turisme CV per reforçar la presència de la gastronomia com a producte turístic de primer ordre», per això, ha incidit en la necessitat de «continuar desenvolupant estratègies conjuntes».

Així mateix, Aizega ha destacat «la importància de connectar als visitants amb experiències úniques, alguna cosa que s'aconsegueix amb el producte gastronòmic», al mateix temps que ha assenyalat que «la força de la gastronomia com a element de desenvolupament turístic és evident, i es tracta d'una aposta guanyadora que la Comunitat Valenciana ha sabut veure i impulsar a través de la formació».

Te puede interesar
Lo más visto