El festival d’estiu Vila-real Renaix comença aquest cap de setmana

L'objectiu és impulsar el comerç i el sector gastronòmic local i ajudar a la indústria musical del municipi i la província

Cultura 22 de julio de 2020 REDACCIÓ
0_38510_1_bis
Ajuntament de Vila-real

El Festival d'estiu Vila-real Renaix arranca aquest cap de setmana per a dinamitzar el sector comercial i gastronòmic de la ciutat. Actuaran per les diferents zones de la localitat els grups de música Red Smoke, Los Dalton, Patxi Ojana, Periko Shaman i Gran músico y mejor persona.

L'objectiu és impulsar el comerç i el sector gastronòmic local i, al mateix temps, ajudar a la indústria musical del municipi i la província. “Aquest festival es planteja com una iniciativa per a amenitzar i donar major atractiu a l'oferta gastronòmica i comercial de Vila-real i, al mateix temps, serveix per a ajudar a la indústria musical de la qual formen part promotors, músics i tècnics del sector que durant els últims mesos no han pogut desenvolupar la seua activitat degut a la situació de crisi sanitària” ha destacat el regidor de Festes i Turisme, Diego Vila.

Per a adaptar-se a la nova normalitat les actuacions seran sense escenari, amb una zona delimitada per als músics que hauran de guardar la distància mínima de seguretat. No hi haurà zona de ball i es disposarà de cartelleria informativa per a recordar a la ciutadania les mesures de prevenció i higiene.

Concretament, les zones de la ciutat on es podrà escoltar la música ambient són la plaça de la Vila, l'avinguda La Murà, carrer Pere Gil, plaça Colom, plaça del Llaurador i l'Estadi de la Ceràmica, entre altres. Les actuacions es duran a terme els divendres, dissabtes i diumenges de 19.00h a 21.00h i de 23.00h a 01.00h. Els diumenges no es realitzaran actuacions en horari nocturn. Hi ha previstos 18 dies d'actuacions, en els quals el públic podrà gaudir d'una varietat de gèneres musicals: música en valencià, el flamenc o el rock.

El regidor de Festes, Diego Vila, ha recordat que és tracta d'un projecte que es finança a càrrec del fons per a iniciatives culturals acordat per tots els partits polítics en la taula del Pacte local pel renaixement de Vila-real. D'aquesta manera també es va consensuar iniciar la campanya ‘Queda't de festa al poble’ amb l'objectiu d'incentivar el consum de l'oci nocturn en els pubs i discoteques de la localitat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers