Castelló constitueix la Comissió per a l'Impuls i fixa tres àrees de treball per a la reactivació

La comissió tornarà a reunir-se la setmana vinent per a aprovar el pla de treball i el calendari de reunions

General 23 de julio de 2020 REDACCIÓ
comisión impulso

L'Ajuntament de Castelló ha acollit aquest dimecres la constitució de la Comissió de treball del Consell Social d'Impuls, una comissió creada amb la finalitat de recaptar propostes i recomanacions de la societat civil per al projecte de recuperació de Castelló dels efectes econòmics i socials derivats de la crisi sanitària de la covid-19. En aquesta sessió constitutiva s'han recollit propostes dels integrants de la comissió per a elaborar el pla de treball i un calendari de reunions, que serà aprovat en una pròxima sessió convocada per a la setmana vinent.

La sessió ha estat presidida pel regidor de Benestar Social, Dependència i Infància, José Luis López, qui ha explicat que l'objectiu de la comissió és l'elaboració d'un document que reculla les propostes i principals aportacions per a la reactivació social i econòmica de Castelló. “És el moment de fer propostes i plantejar a quins col·lectius, associacions o entitats volem convocar per a elaborar aquest document, que serà un full de ruta per a la reactivació de la ciutat després de l'emergència sanitària”, ha apuntat.

López ha destacat que aquest document se centrarà en tres eixos principals de treball: política social i cures, reactivació econòmica i sanitat i salut pública. La comissió s'ha emplaçat a una nova reunió dijous que ve per a aprovar el pla de treball i el calendari de reunions, que podrà ser setmanal o quinzenal.

La creació de la Comissió per a l'Impuls de Castelló va ser aprovada a proposta de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i amb el vot unànime del Consell Social de la Ciutat el passat 6 de juliol i està integrada per representants de les àrees social i econòmica del Consell Social i d'altres consellers l'aportació dels quals pot sumar a aquesta iniciativa, com a representants empresarials, sindicals, veïnals i de l'àmbit universitari, entre altres. També està integrat pels grups polítics municipals a l'Ajuntament.

Te puede interesar
Lo más visto