Les escoles d'estiu en els CEIP Santa Águeda i Palmerar de Benicàssim reben en juliol a més de 200 menors

Com a novetat s'impartirà un taller de dj i també s'han programat excursions complint amb totes les mesures de seguretat necessàries

General 24 de julio de 2020 REDACCIÓ
taller dj escuela verano
Ajuntament de Benicàssim

Més de 200 menors participen durant aquest mes de juliol a les escoles d'estiu en els CEIP Santa Águeda i Palmerar de Benicàssim. Les Associacions de Mares i Pares (Ampa) dels dos centres organitzen conjuntament l'escola d'estiu amb el suport de l'ajuntament.

L'alcaldessa, Susana Marqués, i la regidora d'Educació, Rosa Mari Gil, han visitat aquest matí el CEIP Palmerar. Allí han comprovat totes les mesures adoptades per al desenvolupament de les activitats amb totes les garanties de seguretat sanitària.

D'aquesta manera es pretén que els xiquets i xiquetes gaudisquen de les seues vacances i que es puga conciliar la vida laboral i familiar.

 

Pel que fa al programa d'activitats, els xiquets i xiquetes participen en jocs recreatius, tradicionals, yincanas i jocs d'aigua. A més, s'inclouen classes tan atractives com un taller de dj i també s'han programat excursions, complint amb totes les mesures de seguretat requerides.

Te puede interesar
Lo más visto