Benicàssim renova la secció d'Igualtat en la web municipal

L'apartat conjumina tota la informació de l'àrea com el Pla d'Igualtat i les activitats que es desenvolupen durant tot l'any

General 27 de julio de 2020 REDACCIÓ
seccion igualdad web municipal

Dins de les accions emmarcades en la campanya «Tots els 25 són 25 de novembre», la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benicàssim ha renovat la seua secció en la web municipal. Com explica la regidora delegada de l'àrea, Vanessa Batalla: «en l'apartat d'Igualtat es pot consultar tota la informació de la regidoria que té com a objectiu promoure la política d'igualtat d'oportunitats en tots els àmbits municipals: polític, econòmic, educatiu, social, laboral i cultural». Aquest apartat s'ha distribuït en set epígrafs. El primer, Concejalia d'Igualtat, conjumina la informació bàsica de l'àrea com els objectius i la manera de contactar amb el departament. En l'epígraf Pla d'Igualtat es pot consultar el III Pla d'Igualtat d'Oportunitat 2019-2023, el full de ruta que impulsa mesures per a afavorir la consecució real de la igualtat entre dones i homes.

Les activitats emmarcades dins de la campanya «Tots els 25 són 25 de novembre», així com els Punts Violeta i el Programa d'Educació en Igualtat s'inclouen en els següents apartats mentre que l'últim epígraf, Benicàssim en Igualtat inclou dades i estadístiques. En definitiva, «amb totes les dades incloses en la web municipal, la ciutadania pot tindre tota la informació en matèria d'Igualtat a tan sols un clic», ha finalitzat l'edil Vanessa Batalla.

Te puede interesar
Lo más visto