Les ajudes de l'IVAJ a entitats locals per a programes de joventut es poden presentar fins al 7 d'agost

Jesús Martí advoca per avançar en les polítiques de joventut en una carta dirigida a les regidories de la Comunitat

General 28 de julio de 2020 REDACCIÓ
images

El termini de presentació per a sol·licitar les ajudes de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) destinades a entitats locals finalitza el pròxim 7 d'agost. Aquestes ajudes, amb una dotació global d'un milió d'euros permeten desenvolupar activitats del programa de joventut durant l'any 2020.

Les actuacions d'oci educatiu, cursos de formació de promoció del voluntariat jove, els programes d'aprenentatge-servei i les activitats de Fòrum Jove són subvencionables per part de l'IVAJ quan hagen sigut desenvolupades per entitats locals d'àmbit inferior a la província i per a propiciar la participació de joves de 12 i 30 anys.

'És el moment de confiar en els persones joves'

el director de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha dirigit una carta a les regidories de Joventut de la Comunitat Valenciana en la qual assenyala que la COVID-19 ha canviat radicalment la situació de tota la societat i que aquesta pandèmia ha portat multitud de canvis en les vides de totes les persones, també les joves, havent d'adoptar decisions i mesures de forma ràpida per a l'adaptació al nou context.

Martí, en el seu escrit titulat 'És el moment de confiar en els persones joves', ha recordat la importància del teixit associatiu juvenil en les polítiques de joventut perquè generen espais de diàleg entre joves, eduquen en la participació des de la infància i aporten una perspectiva jove a les polítiques locals.

En la seua carta, el director general de l'IVAJ anima a desenvolupar relacions de col·laboració efectives amb les plataformes juvenils que representen a la joventut d'un àmbit territorial i a una mirada oberta per a incorporar en les polítiques de joventut a les seccions juvenils de les entitats esportives i culturals o els grups estables encara no formalitzats.

Te puede interesar
Lo más visto