Més de 2000 hores de treballs de desinfecció en via pública i espais públics de Peñíscola

S'han desinfectat periòdicament els interiors i exteriors de les dependències municipals, així com les platges de la localitat

Sanitat 29 de julio de 2020 REDACCIÓ
img-20200725-wa0046_xl
Elperiodic.com

Des de que es va decretar l'estat d'alarma fa quasi 20 setmanes, a Peníscola s'han dut a terme més de 2000 hores de treballs de desinfecció en via pública i espais públics. Per a això l'empresa concessionària del servei de neteja municipal, Fobesa, ha comptabilitzat 1960 hores de servei de desinfecció en aquests espais amb maquinària com la hidrolimpiadora i la cuba, amb els seus respectius operaris; tot això, a més de les habituals hores de neteja de vials.

L'Ajuntament també ha contractat a una empresa especialitzada en aquest tipus de treballs per a la desinfecció dels interiors i exteriors de les dependències municipals. Aquesta s'ha estat duent a terme de manera periòdica en dependències obertes al públic al llarg d'aquestes setmanes.

Per altra banda, el municipi ha comptat també amb la col·laboració de la Unitat Militar d'Emergències, que va destinar al voltant de 24h a tasques de desinfecció en espais públics, unes 6 hores de treball per quatre efectius desplaçats.

I pel que fa a les platges, al dispositiu anterior s'han sumat els treballs de desinfecció en passarel·les, lluites i llavapeus, tres vegades al dia. D'questa manera, s'han superat les dues mil hores de treball.

Per totl això, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut posar en valor i "agrair a tots el seu esforç" en una situació en la qual "treballar per la seguretat i el compliment de les recomanacions sanitàries és prioritari".

Te puede interesar
Lo más visto