El jazz sonarà als jardins de Villa Elisa

El cicle s'obrirà aquest dissabte 1 d'agost amb Sinead Savage and The Shoo’s Soul Trio

29 de julio de 2020 REDACCIÓ
Villa Elisa

Els jardins de Villa Elisa de Benicàssim és el primer espai municipal que acollirà concerts de música en l'anomenada nova normalitat. El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha indicat que «després d'iniciar la nova normalitat i reprendre l'activitat cultural en el municipi com els contacontes, les trobades amb escriptors i cinema d'estiu, faltava que la música completara aquesta programació i quin millor espai que Villa Elisa».

Serà aquest dissabte 1 d'agost a partir de les 20.00 hores quan l'entorn del palauet situat en el passeig Pilar Coloma s'impregne del millor jazz amb la primera jornada del cicle Música en Villa Elisa a càrrec de Sinead Savage and The Shoo’s Soul Trio, una formació de tres músics amants del groove, funk i el soul. La potent però subtil veu de Sinead Savage, els teclats rítmics i electritzants d'Abel Boquera i la bateria hàbil i persuasiva de Caspar St. Charles, recreen grans clàssics de les dives del soul com Etta James, Anne Peebles, Marva Whitney o Dusty Springfield.

L'entrada al concert de jazz és gratuïta i l'accés serà lliure fins a completar aforament, i, com ha afegit Javier Alonso, «se seguiran totes les mesures de seguretat sanitària establides que permetran gaudir de la millor cultura amb la màxima garantia».

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha volgut posar en valor Villa Elisa com a epicentre cultural «i aquest cicle de jazz és la millor avantsala de l’activitat que acollirà el palauet municipal en els pròxims mesos».

Lo más visto