Juanjo Luis renova contracte amb el TAU Castelló i s'asseurà en la banqueta per 15a vegada

L'equip treballa per completar la plantilla el més prompte possible

Esports 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
a3db5d1b-68bd-4c7d-ab02-dd1ed6ae25b3_lg

El TAU Castelló es prepara per a la pretemporada, i un dels factors més importants de cara al pròxim curs sempre és la confecció de la plantilla. El preparador Juanjo Luis continuarà assegut en la banqueta com a assistent de cos tècnic per 15a vegada, un home de la casa i que coneix bé a l'equip: ''Estic content de formar part del club un any més en el club on els meus companys són amics. Ací vaig començar a jugar de xicotet i ara tinc la sort de continuar entrenant.'' Juanjo assistirà al mister Toni Ten, amb qui porta molts any treballant.

La nova temporada s'afronta com un repte important, en un context mai abans vist, però l'assistent comenta que estan il·lusionats: ''treballarem al màxim per a traure el màxim rendiment esportiu a cada jugador, que s'acoblen bé i començar de la millor manera la lliga''.

Amb aquesta renovació, el club de la Plana continuarà confeccionant la plantilla de cara a la nova temporada que disputarà en la LEB oro, la segona categoria del bàsquet nacional, amb un objectiu ambiciós, que, amb disciplina i resultats, els puga disparar cap a la Lliga ABC.

Te puede interesar
Lo más visto