La dona del motorista que va ser atropellat en la AP-7 ha transmés un missatge per a trobar al causant de l'accident

''Espere que no pugues dormir la resta de la seua vida''

Successos 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
FB_IMG_1594359446584-820x360

El passat 3 de juliol es va trobar a un motorista atropellat en l'autopista AP-7, a l'altura de la localitat d'Ulldecona. S'ha conegut que l'atropellament va ser causat per un camió, donant-se el causant al la fugida. La parella del motorista ha enviat un missatge per les xarxes socials, amb la finalitat de trobar al causant de la mort del seu marit i que es faça justícia.

Continuem buscant a la persona que ens va arrabassar a Raul San Roman Laraudogoitia de les nostres vides. El passat 3 de juliol a les 23h moria per un accident de trànsit, aquesta persona el va arroyar, no li va donar socor i es va donar a la fugida, ara sabem que ha sigut un camió.

Per favor, qualsevol persona que passara la nit del dia 3 de juliol per l'AP-7 km340 altura Ulldecona (Tarragona) direcció Barcelona abans de les 23h i vera alguna cosa, encara que fóra mínim, per favor, criden als mossos.

Em dirigisc a tu: la persona que has causat l'accident, has destrossat una família, almenys dóna la cara i afronta els teus actes! Perquè has deixat a una filla sense pare, al meu fill sense el seu pilar, a les seues germanes sense germà, a les seues nebodes sense la seua Gosava, als seus amics sense el seu amic i a mi m'has arrancat la meua altra meitat.

Espere que no pugues dormir la resta de la teua vida i que sentes en les teues carns el dolor que ens has causat.

Poden ocórrer accidents, però no podem permetre que les persones es vagen impunes i que no pareixen a auxiliar-les. Pot ser que si hagueres parat a ajudar-lo, ara estaria encara amb nosaltres.

No pararé fins a trobar-te.

Ajuda'm a difondre... per a poder trobar a aquesta 'persona'.

Agraïsc tot el suport i afecte que estem rebent. Mil gràcies.

Maite zaitut, junts sempre és millor.

Te puede interesar
Lo más visto