Salma Paralluelo, jugadora del Femení A Vila-real CF, guanya el rècord de 300 tanques

Esports 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
Salma Paralluelo

Salma Paralluelo, atleta del Club Atletisme Platges de Castelló i jugadora del Femení A Vila-real CF de Lliga Repte Iberdrola, guanya el rècord d'Espanya absolut de 300 tanques amb 41.97 (abans 42.56) sent també rècord absolut Sub-23, Sub-20 i Sub-18. Amb només 16 anys, va arribar el mes de setembre passat el Vila-real CF aconseguit un acord fins a 2022. A més, Salma Paralluelo llueix els colors del Platges de Castelló, club que té un acord amb el Vila-real CF dins de Endavant Esports.

El passat 17 de juliol, la jove atleta del Platges de Castelló Salma Celeste Paralluelo ja va batre el rècord d'Espanya de 300 metres en la categoria sub-18, durant el triatló de proves que va tenir lloc a la ciutat murciana de Cartagena.

A més de batre aqueixa plusmarca, que tenia 33 anys de vigència i estava en poder de la val·lisoletana Julia Merino (38,93), l'aragonesa Paralluelo va competir en les altres dues proves de la reunió, salt d'altura i llançament de pes. Però el seu moment va ser en els 300 metres, prova en la qual va parar el crono en 38,60, millorant el rècord d'Espanya en més d'un segon. A més, l'atleta de Saragossa va arribar fins al metre i quaranta-set centímetres en el salt d'altura i es va anar fins als 11,61 en el llançament de pes.

Salma Celeste Paralluelo Ayingono també és campiona d'Europa i del Món amb la Selecció Espanyola Sub-17. Juga en la posició d'extrem.

L'any passat va ser campiona d'Espanya juvenil sota sostre, bronze en el 400 del Nacional absolut indoor i va acudir als Europeus de Glasgow. A l'aire lliure va signar nou proves de 400 tanques. Va volar en el Míting de Huelva (57.43), a tres centèsimes del rècord d'Aragó absolut d'Esther Lahoz. Després va guanyar els Nacionals sub-18 i es va portar l'or en el FOJE en el 400 tanques i el relleu.

Te puede interesar
Lo más visto