Benicarló ofereix una oferta turística transversal que combina sol, platges amb restauració de qualitat

Benicarló reforça el missatge de què es tracta d'una destinació segura per a atraure visitants en tres pilars fonamentals: la nàutica, la gastronomia i la cultura

General 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
benucarló

Amb aquest plantejament de base Benicarló ha llançat 14 vídeos promocionals que ja han començat a difondre's per les xarxes socials institucionals i que pretenen donar visibilitat a totes les persones que treballen per a mantenir viu un sector fonamental per a l'economia local. El Morrongo i El Caragol de mar són platges d'arena i ambdues han renovat, un any més, les banderes blaves en reconeixement a la qualitat de les seues aigües i l'excel·lència dels serveis que ofereixen. Un distintiu europeu que posa de manifest, un any més, la qualitat del seu litoral.

Si les preferències van enfocades a combinar el mar amb la pràctica esportiva, l'oferta nàutica és variada i singular, per a tots els gustos i edats, que suposa un valor afegit. Així mateix, l'agricultura de Benicarló no solament és un dels motors de la seua economia, també té una importància clau en el seu patrimoni cultural i etnològic i, des de fa uns anys, ha adquirit especial rellevància com a dinamitzador del turisme.

Restauració

Els productes que serveixen en els restaurants són tant del mar com del camp. Cal destacar que destaquen per la seua frescor i qualitat, la matèria primera de la qual es nodreix el sector de la restauració per a elaborar exquisides proposades culinàries. Des de la cuina de mercat i tradicional fins a la més innovadora i d'avantguarda.

Te puede interesar
Lo más visto