Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Morella augmenta el seu cos policial durant l'estiu

L'acte de possessió ha tingut lloc al Saló de Plens del Consistori

General 02 de agosto de 2020 REDACCIÓ
DSC_0018cop-1-scaled

L'ajuntament de Morella reforça el cos de la Policia Local amb una incorporació durant l'estiu. D'ara en avant, donades les circumstàncies atenuants, la policia local comptarà amb tres agents per a cobrir els serveis de seguretat de la localitat. 

Aquesta incorporació ha arribat en un moment necessari donada la necessitat d'incrementar la seguretat pel COVID-19 i per l'afluència turística fins la qual augmenta la localitat en els mesos estivals.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que ''hui s'incorpora un nou agent, que coneix la població i ha treballat en aquest cos amb els avanços d'aprenentatge per a implementar l'ampliació del servei''. 

L'alcalde ha agraït també als agents la seua labor aquests mesos tan intensos i els anima a seguir en el seu treball en el cos de la Policia Local.

Durant aquests últims mesos han sigut més els serveis municipals que s'han reforçat. El Centre de Dia o la Brigada Municipal són alguns dels serveis que han cobrat protagonisme durant els mesos de confinament.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter