La Plaça de María Agustina, escenari de la concentració dels MIR de Castelló

Així volien reivindicar els seus drets laborals, "a més de lluitar per la sanitat perquè siga pública, universal i de qualitat"

General 31 de julio de 2020 REDACCIÓ
ca1a89a4-f293-463a-8079-fc2d28b88116-1536x1152
Castellón Diario

Els MIR de Castelló es van concentrar ahir en la Plaça de María Agustina. Van estar convocats per l'Associació MIR España (ESTIME) amb l'objectiu de reivindicar els seus drets laborals, "a més de lluitar per la sanitat perquè siga pública, universal i de qualitat i, per descomptat, protegir als nostres pacients perquè ells són l'objectiu últim de totes les nostres demandes", asseguren.

La Vocal de Metges Joves del  Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS), Paz Mariño, va participar en la concentració. Allí va reiterar el suport de la institució al colectiu en les seues reivindicacions, perquè "considerem que és important que s'òbriga un diàleg amb Conselleria per a arribar a un consens". A més, va va informar que el Col·legi recolzarà als residents que decidisquen exercir el seu dret a vaga i els secundarà a tots els nivells, inclòs jurídic si fora necessari. I finalment, la Vocal va sol·licitar de nou a la Conselleria de Sanitat reunir-se amb ells i atendre les seues peticions.

Te puede interesar
Lo más visto