Els Premis Goya se celebraran a València en 2022

Aquesta cerimònia servirà com a colofó de l'Any Berlanga, en el qual l'Acadèmia de Cinema commemorarà el centenari del naixement el reconegut director i guionista valencià

31 de julio de 2020 REDACCIÓ
1596189019564
RTVE.es

València acollirà gala dels Goya en 2022 amb una cerimònia que servirà com a colofó de l'Any Berlanga, efémeride que se celebrarà en 2021. I és que, l'any que ve l'Acadèmia de Cinema commemorarà el centenari del naixement d'un dels pares de la institució i referent de la cinematografia espanyola, Luis García Berlanga.

Així, en 2022 València serà la seu única dels 36 Premis Goya i també tindrà presència en la pròxima gala dels Goya, que se celebrarà en el Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga. Des d'aquest espai, es realitzarà una connexió en directe amb el Palau de les Arts de València que inaugurarà aquest gran homenatge al cineasta valencià amb una actuació especial. La gala estarà presentada per Antonio Banderas i María Casado i per supost s'adaptarà a la nova situació, amb restriccions d'aforament i extremant les mesures que marquen les autoritats sanitàries.

L'homenatge a Beranga s'estendrà a tot el 2021 i culminarà en l'edició 2022 en València, on va nàixer el reconegut director i guionista.

Lo más visto