L'Ajuntament posa en marxa la campanya ‘Gràcies!’ per a fer costat al comerç local

L'Ajuntament destinarà 5.000 euros a aquesta proposta de dinamització

General 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
MascarillasCS-60_Multimedia-ampliada_NoticiaAmpliada

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, ha posat en marxa la campanya Gràcies!! dirigida a dinamitzar i incentivar les compres en el comerç local i de proximitat de Castelló durant el mes d'agost i la primera quinzena de setembre. El regidor d'Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que aquesta iniciativa persegueix incentivar el consum en els comerços de Castelló i el Grau durant l'estiu.

Entre els aspectes que defineixen la iniciativa municipal, Donate va incidir en què aquesta proposta de dinamització «s'àmplia a tots els districtes de Castelló», perquè «estem compromesos amb l'objectiu d'ampliar el concepte de centre tradicional» de manera que totes les accions de promoció que plantege el consistori «arriben a tots els punts de la ciutat, i aquesta campanya és un bon exemple d'aqueix propòsit».

Des del dia 5 d'agost i fins al 15 de setembre, els qui facen una compra de més de 10 euros en qualsevol comerç local entraran en el sorteig de 50 xecs regal per valor de 100 euros, que tindrà lloc el dia 17 de setembre, la qual cosa suposa que l'Ajuntament destinara 5.000 euros a finançar aquesta proposta d'incentius. Els qui vulguen participar en la promoció hauran d'emplenar un cupó amb les seues dades, adjuntar el tíquet de la compra i depositar-lo en les urnes que s'instal·laren en les tinences d'alcaldia Nord, Oest i Grau, en l'edifici de Quatre Cantons i el Palau de la Festa.

Amb la proposta dissenyada per a aquest estiu, el consistori pretén apel·lar a l'esperit de la col·laboració i cooperació, perquè el comerç local ha sigut un dels sectors més perjudicats durant el tancament obligatori imposat per l'estat d'alarma.

Te puede interesar
Lo más visto