Borriana intensifica els tractaments per combatre els mosquits

La proliferació d'aquests insectes s'ha convertit en un dels principals problemes a atallar d'aquest estiu

General 03 de agosto de 2020 REDACCIÓ
15291612052848

L'alta presència de mosquits en el barri antic i, especialment, en la zona marítima de Borriana ha obligat l'Ajuntament a reforçar els tractaments destinats a reduir el nombre d'insectes.

El consistori atribueix l'elevada presència al mal estat d'algunes parcel·les privades de la zona residencial. La regidora de Sanitat, Dolores Carbonell, va apuntar la importància de mantindre tots aquests terrenys en estat òptim i va avançar que l'Ajuntament vetlarà pel compliment de l'ordenança municipal per a la prevenció i control dels mosquits, per la qual cosa «s'instarà els propietaris que netegen les parcel·les i eliminen elements -com a bidons o diferents recipients-- susceptibles d'acumular aigua».

La plaga de mosquits és un dels principals problemes a atallar per part de la Diputació de Castelló, que compta amb un Pla Provincial Contra els Mosquits.

A Borriana, l'empresa Lokimica ha intensificat els treballs per a reduir la població de xanquers adults i larves amb nebulitzacions i inspeccions durant cinc dies hàbils, amb especial incidència en àrees propícies a embassades, el llit del riu i el Grau.

Te puede interesar
Lo más visto