Martí valora “la capacitat que està demostrant la província per a convertir-se en una destinació turística segura, pròxim i sostenible”

La diputada provincial de Turisme ha volgut enaltir l’esforç dels empresaris del sector per a presentar projectes adaptats a l’actual crisi

General 05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
virginia-marti-710x489
Castellón Información

Virginia Martí, diputada provincial de Turisme, ha valorat “la capacitat que està demostrant la província per a convertir-se en una destinació turística segura, pròxim i sostenible”. I en aquest sentit, ha enaltit l’esforç dels empresaris del sector per a presentar projectes adaptats a l’actual emergència sanitària, econòmica i social a causa de la Covid-19. I és que, diputada provincial de Turisme creu que és el moment de “fer prevaldre la nostra resiliència i la nostra capacitat de supervivència, especialment en aquest sector en el qual tant confie i confiem des de la Diputació Provincial“.

“Estem assistint a una revaloració per part del mercat d’alguns valors turístics que són intrínsecs de la nostra província”, Segons Martí, el “nou turisme” busca principalment proximitat, poca massificació, diversitat i seguretat, entre altres. I així s'està demostrant que “la sostenibilitat és un valor en alça i Castelló, com a destinació turística, encarna molts d’aqueixos valors, des de sempre”.

Per tant, considera que “ara és el moment de capitalitzar aqueix potencial, de forma organitzada, planificada i coordinada entre tots els agents que formem part de la ‘família turística de la província'”.

Per part seua, el responsable del Patronat Provincial de Turisme, ha detallat que “hem apostat i continuarem apostant, ara més que mai, per aquestes estratègies de valorització turística de la província. Així, destaca elements clau com el turisme gastronòmic amb Castelló Ruta de Sabor; el turisme actiu amb el cicloturisme com a referència; la vertebració territorial amb fluxos turístics entre costa i interior o la valorització dels territoris de la província amb una rica arquitectura construïda entorn a plans de governança turística”.

Te puede interesar
Lo más visto