L'Ajuntament de Vinaròs organitza una jornada d'activitats amb motiu del Dia Internacional de la Joventut

L'objectiu és fer valdre la importància de la joventut i fomentar l'oci educatiu com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables

General 05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
DIA DE LA JOVENTUT
Ajuntament de Vinaròs

El pròxim 12 d'agost se celebra el Dia Internacional de la Joventut i per això l'Ajuntament de Vinaròs ha organitzat una jornada d'activitats per al 16 d'agost amb l'objectiu de fer valdre la importància d'aquest col·lectiu i per a fomentar l'oci educatiu com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables.

Mitjançant les activitats programades es pretén desenvolupar, d'una manera integral, polítiques de prevenció, promoció i participació de la joventut i així poder construir una societat inclusiva, democràtica i lliure. I és que, es tracta d'una jornada pensada per a suplir les necessitats d'oci educatiu que la joventut han vist minoritzades a conseqüència del Covid-19 i per a apoderar la joventut de Vinaròs. Aquesta és una de les línies que impulsa l'IVAJ, reconéixer els drets subjectius de la joventut com a grup amb necessitats pròpies i, a partir d'aquests, es puga garantir, definir i construir el seu projecte vital tant individual com col·lectiu com membres de la comunitat.

Concretament, la jornada comptarà amb dos tallers –un de rap i un altre de ball urbà- que culminarà amb els concerts dels grups de rap valencià Tesa i Atupa. L'inici serà a les 12h amb el taller de rap de Atupa, es continuarà amb el de ball urbà a càrrec del cos de ball de Tesa i finalment el públic podrà gaudir del concert de Tesa a les 19:30h i el de Atupa a les 21:00h al Vinaròs Arena.

Te puede interesar
Lo más visto