Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Vinaròs organitza una jornada d'activitats amb motiu del Dia Internacional de la Joventut

L'objectiu és fer valdre la importància de la joventut i fomentar l'oci educatiu com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables

General 05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
DIA DE LA JOVENTUT
Ajuntament de Vinaròs

El pròxim 12 d'agost se celebra el Dia Internacional de la Joventut i per això l'Ajuntament de Vinaròs ha organitzat una jornada d'activitats per al 16 d'agost amb l'objectiu de fer valdre la importància d'aquest col·lectiu i per a fomentar l'oci educatiu com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables.

Mitjançant les activitats programades es pretén desenvolupar, d'una manera integral, polítiques de prevenció, promoció i participació de la joventut i així poder construir una societat inclusiva, democràtica i lliure. I és que, es tracta d'una jornada pensada per a suplir les necessitats d'oci educatiu que la joventut han vist minoritzades a conseqüència del Covid-19 i per a apoderar la joventut de Vinaròs. Aquesta és una de les línies que impulsa l'IVAJ, reconéixer els drets subjectius de la joventut com a grup amb necessitats pròpies i, a partir d'aquests, es puga garantir, definir i construir el seu projecte vital tant individual com col·lectiu com membres de la comunitat.

Concretament, la jornada comptarà amb dos tallers –un de rap i un altre de ball urbà- que culminarà amb els concerts dels grups de rap valencià Tesa i Atupa. L'inici serà a les 12h amb el taller de rap de Atupa, es continuarà amb el de ball urbà a càrrec del cos de ball de Tesa i finalment el públic podrà gaudir del concert de Tesa a les 19:30h i el de Atupa a les 21:00h al Vinaròs Arena.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter