El grup La Guindilla arriba a Vila-real amb dos nous locals en les tasques

El Quesomentero y la Mala Gossa passaran a ser locals de restauració d' avantguarda

General 06 de agosto de 2020 REDACCIÓ
JoseRomero-06_NoticiaAmpliada

El grup gastronòmic La Guindilla, liderat per l'empresari José Romero, inicia la seua marxa a Vila-real. L'empresa continuarà els seus plans d'expansió gràcies a l'obtenció, després de mesos de negociacions, de dos locals que es troben en la zona de tasques del municipi castellonenc.

El Quesomentero i Mala Gossa patiran una transformació per a convertir-se en representants d'un nou concepte gastronòmic basat en la street food. El primer passarà a denominar-se Pico de Gallo i oferirà productes de "cuina sense fogons, a l'estil de Crû Vinería, que tant d'èxit està tenint a Castelló", apunta l'empresari.

El tancament del Quesomentero després de la pandèmia no va significar el final de l'activitat d'aquest exitós negoci de Vila-real, sinó que els seus anteriors propietaris han trobat un nou nínxol de negoci a través de la venda online de formatge i altres productes culinaris a nivell nacional.

Per part seua, Mala Gossa mantindrà la seua essència de taverna de carrer, encara que amb el nom de la Fàbrica Moritz (en referència al que en els seus orígens va ser l'edifici), i oferirà gastronomia d'avantguarda asiàtica, "sobretot yakitori i baos", aquests últims una espècie d'entrepans del Llunyà Orient "que estan tenint molt èxit des que han arribat a Espanya".

Així mateix, Romero donarà un impuls a l'establiment amb un restaurant en la segona planta "per a entre 25 i 30 comensals" i un reservat en la tercera per a una altra quinzena de clients. En ells es podrà gaudir d'una cuina més elaborada i una carta més àmplia.

Tots dos establiments s'inauguraran a l'octubre i se sumaran als deu que el Grup La Guindilla ja posseeix distribuïts entre Castelló i Benicàssim.

Te puede interesar
Lo más visto