Puig indica que el 9 d'octubre es celebrarà d'acord amb els experts sanitaris i «al seu degut temps»

A més, el president ha avançat que s'homenatjarà els familiars i persones afectades, a les víctimes i als treballadors durant la pandèmia

General 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
9-octubre-procesion-civica-khUH-U90344324704cmC-624x385@Las Provincias
Las Provincias

El president de la Generalitat, Ximo Puig, espera que se celebre el 9 d'Octubre «amb les circumstàncies en les quals en aqueix moment es trobe» la pandèmia, segons indiquen els experts i homenatjant a les víctimes i treballadors de serveis públics essencials, especialment sanitaris.

En una entrevista en una entrevista que ha concedit a Europa Press, Puig ha assegurat que el Consell prendrà les decisions oportunes per a un Dia de la Comunitat segur. Aquest anunci del president arriba just després que l'Ajuntament de València haja informat aquest divendres que estudia com dur a terme les celebracions amb la màxima seguretat i que veu impossible la mascletà, l'entrada de Moros i Cristians o la Processó Cívica.

En aquest sentit, Puig ha afirmat que «la Generalitat, en el seu moment, prendrà les decisions oportunes. La nostra voluntat és que, en qualsevol cas, el 9 d'Octubre se celebre amb les circumstàncies en les quals en aqueix moment estiga la Comunitat Valenciana». Segons el president, el Consell sempre ha sigut «molt rigorós» En aquest tipus d'actes i i la celebració del 9 d'octubre serà un exemple d'això, perquè «es farà d'acord amb el que els experts determinen que siga més oportú». «I es farà al seu degut temps» ha recalcat Puig.

Te puede interesar
Lo más visto