L'Ajuntament d'Onda finança el material escolar als xiquets de tres a sis anys

El consistori ha invertit un total de 26.790 euros, la qual cosa equival a 30 euros per xiquet o xiqueta matriculat dins de l'etapa d'educació infantil de segon cicle

Educació 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
2202_escoleta-pascua-2019-ayuntamiento-670
Arrels

L'Ajuntament d'Onda finança les despeses de material escolar fungible i llibres als xiquets de tres a sis anys per a tots els centres educatius d'Onda, siguen concertats o públics. Aquesta acció forma part de la aposta de l'Ajuntament per la qualitat educativa.

L'inversió total del consistori és de 26.790 euros, la qual cosa equival a 30 euros per xiquet o xiqueta matriculat dins de l'etapa d'educació infantil de segon cicle. Aquesta ajuda es concedeix a cada col·legi perquè ells mateixos compren el material i el repartisquen entre els alumnes.

"L'educació és un pilar bàsic i fonamental en la societat, i si volem la millor qualitat per als nostres xiquets i xiquetes hem d'estar al costat de les famílies i els col·legis. Amb aquestes ajudes aportem el nostre granet d'arena perquè tots els alumnes, sense distincions, puguen treballar amb el material que mereixen” ha declarat la regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes.

Nou xec guarderia

A més, l'Ajuntament ja ha obert el termini per a sol·licitar el nou xec guarderia, amb ajudes de fins a 100 euros per fill matriculat, d'entre 0 a 3 anys, en un centre d'educació infantil de la ciutat.

D'aquesta manera, el govern municipal doblega la seua aposta per la conciliació familiar i laboral mitjançant una inversió total de 148.500 euros per al pròxim curs escolar 2020/2021. A partir de setembre s'augmenta un 20% la subvenció per a totes les famílies, passant de 50 a 60 euros. I per altra banda, com a gran novetat, es duplica l'import, fins als 100 euros, per a les famílies monoparentals o amb els progenitors en situació de desocupació.

Aquesta ajuda pot ser sol·licitada a través de la web del consistori (www.onda.es) fins al 28 d'agost i s'obrirà una convocatòria extraordinària del 4 de gener fins al 22 de gener de 2021.

Els requisits necessaris que han de complir les famílies per a poder adherir-se a aquestes ajudes són els següents: ser el pare, mare, tutor, tutora o representant legal de l'alumne de 0 a 3 anys que hagen nascut o estiga previst el seu naixement per al curs escolar 2020-2021.

Te puede interesar
Lo más visto