Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló disposa de 300.000 euros en ajudes a societats musicals

L’objectiu és “ajudar-los en el manteniment d’una activitat de gran arrelament a les nostres comarques”

Música 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
DSC8433

La Diputació activa dues linies d'ajudes que en conjunt sumen uns 300.000 euros. Es dirigeixen a les societats musicals en actiu que estiguen radicades a la província de Castelló i inscrites en el Registre d’Entitats de Caràcter Cultural de la pròpia Diputació i en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, així com les escoles de música comarcals o mancomunades degudament acreditades per la Conselleria de Cultura

Es tracta en concret de les subvencions “Campanya Escoles d’Educands–Escoles de Música 2020” i la “Campanya Adquisició d’instruments musicals i altres béns inventariables 2020”. 

En el cas de la primera, són subvencions amb destinació a finançar l’ajuda a l’escola d’educands/escola de música en les seues despeses corrents: costos del personal, reparació d’instruments, desplaçaments relacionats amb la seua activitat, subministraments d’energia, consumibles d’oficina i altres despeses corrents. La quantia total màxima fixada per a aquesta convocatòria és de 200.000 euros.

En el cas de la segona convocatòria de la Diputació de Castelló, la finalitat és finançar les despeses d’adquisició d’instruments musicals, equips informàtics i altres béns inventariables necessaris per al desenvolupament de l’activitat (ordinadors, impressores, fotocopiadores, tauletes i pissarres digitals), que es realitzen de l’1 de gener al 30 d’octubre de 2020. La quantia total màxima fixada per a aquesta convocatòria és de 100.000 euros.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter