Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Govern municipal de l'Ajuntament de Castelló reestructura la seua organització interna

Marco ha assegurat que el nou repartiment de competències està “elaborat tenint en compte el perfil, la trajectòria i l'experiència dels diferents regidors i regidores"

Política 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
10-08-20 Amparo Marco reestructuración gobierno

El Govern municipal de l'Ajuntament de Castelló ha reestructurat la seua organització interna davant el pròxim nomenament del regidor Rafa Simó com a president de l'Autoritat Portuària de Castelló i la consegüent entrada en l'equip de govern de Monica Barabás.

Per aiò, l'alcaldessa Amparo Marco ha detallat hui el nou repartiment de competències “elaborat tenint en compte el perfil, la trajectòria i l'experiència dels diferents regidors i regidores, i buscant maximitzar la capacitat del govern i l'equilibri en la càrrega de gestió”.

Marco, acompanyada dels regidors José Luis López i David Donate, ha afirmat que “confie en la vocació de gestió pública d'aquest equip i estic segura que continuaran deixant-se la pell per situar a Castelló on mereix, anteposant sempre els interessos de la ciutat”.


Per tant, les competències queden repartides de la següent forma:


Amparo Marco: Agenda 2030
David Donate: Seguretat Pública i Emergències, Hisenda, Innovació Comercial i Consum Sostenible
Pilar Escuder: Turisme, Infraestructura Verda, Patrimoni i Ermites
Patricia Puerta: Ocupació
José Luis López: Urbanisme, Obres i Projectes Urbans, Equipaments i Serveis, i Contractació
Mary Carmen Ribera: Benestar Social, Dependència i Infància, i Cooperació
Omar Braina: Esports i Festes
Isabel Granero: Gent Gran i Salut, i Cementeri
Jorge Ribes: Mobilitat Sostenible i Ús de l'Espai Públic, Activitats i Joventut
Monica Barabás: Recursos Humans i Administració Electrònica i Innovació Digital


Per tant, també hi ha canvis en algunes funcions orgàniques. Així, el nou portaveu del Govern municipal serà José Luis López; el portaveu del grup municipal socialista, David Donate; la tinenta d'alcaldia del Grau, Mary Carmen Ribera; i la tinenta d'alcaldia del Sud, Isabel Granero. El portaveu adjunt del grup municipal socialista serà Omar Braina i Mary Carmen Ribera ostentarà la representació municipal en la junta de les Illes Columbretes, en l'Associació Espanyola de Ciutats per la Pesca i en l'Associació Galp La Plana, d'acció local del sector pesquer.


Marco ha assegurat tindre “plena convicció que tots i cadascun dels regidors i regidores renoven des de les seues noves competències el compromís de continuar treballant al capdavant de l'Ajuntament amb honestedat i responsabilitat”. I ha recalcat que després de la reestructuració, l'objectiu és “continuar volant per a posicionar a Castelló com a referent d'una gestió que té a les persones en el centre de totes les seues polítiques”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter