El teatre Payá de Borriana acollirà l'obra "Los Mojigatos", de Magüi Mira

Cecilia Solaguren i Gabino Diego encarnaran a una parella amb problemes sexuals en un to humorístic

Cultura 11 de agosto de 2020 REDACCIÓ
los-mojigatos-3-900x597

La directora de teatre Magüi Mira portarà al teatre Payá de Borriana la seua obra "Los Mojigatos" el pròxim 25 d'octubre. La funció té un preu de 10 euros i està protagonitzada per l'actor Gabino Diego i l'actriu Cecilia Solaguren.

La trama de l'obra es basa en un text d'Anthony Neilson i involucra a un home i una dona que, després de 9 anys de relació estable, pateixen una sequera sexual de 14 mesos. Tots dos intentaran solucionar el seu problema interpel·lant al públic en clau d'humor.

L'equip que ha fet possible l'obra gaudeix d'un gran prestigi, començant per la seua directora, que va ser guardonada juntament amb José Luis Pellicena amb el premi Celestina per l'obra "Escenes de Matrimoni". Així mateix, l'autor Anthony Neilson és un dramaturg i director escocés que explora temes com la violència o el sexe, i que és ben conegut per la seua col·laboració amb els intèrprets a l'hora d'escriure.

Finalment, Gabino Diego, que interpretarà al protagonista masculí, va guanyar un Goya per "Ai, Carmela! i ha realitzat papers de referència al cinema espanyol. Per part seua, Cecilia Solaguren ha sigut dues vegades nominada a millor intèrpret per "Don Juan" i per "El sopar dels idiotes".

Te puede interesar
Lo más visto