6 piscines naturals de Castelló que no et pots perdre aquest estiu

En aquestes localitats de Montanejos, Arañuel, Navajas o la Pobla de Benifassà podràs gaudir d'un bany refrescant en un entorn ple de naturalesa

General 11 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG-20160711-WA0016
Crónicas del Palancia

Castelló és sens dubte un dels millors llocs per a passar l'estiu. No sols per les seues innombrables platges, sinó també per les piscines naturals que podem trobar en diferents localitats de la província.

Montanejos

Una d'elles es troba en el conegut municipi de Montanejos, en els voltants del Parc Natural de la Serra d’Espadà- Es tracat d'un dels llocs preferits pels castellonencs per la seua riquesa paisatgística i el seu entorn paradisíac, amb una aigua cristal·lina i envoltat de naturalesa.

El Salt de la Núvia de Navajas

En aquest cas, a part de gaudir d'una bany relaxant en una piscina natural en la qual Litres i litres d'aigua cauen des d'altures superiors a 30 metres en una bella estampa digna d'observar. I a més, pots conéixer la tràgica història que arrossega el Salt de la Núvia a Navajas. Segons compte la llegenda hi havia una tradició al poble que quan una parella s'anava a casar, acudien a la zona en la qual el riu s'estrenyia. En aquest lloc la núvia havia de saltar d'una riba a una altra. I això tenia un significat molt concret: si el salt eixia bé, seria un fidel reflex de la felicitat del seu matrimoni, si eixia malament augurava una mala vida plena d'infelicitat per a la parella. Però l'última vegada que una parella de nuvis es va disposar a seguir la tradició, la núvia va saltar amb la mala sort de caure's al riu, atrapada en un remolí d'aigua. El futur marit, va saltar en el seu rescat morint els dos ofegats apareixent els seus cossos sense vida hores després. Un succés que va fer acabar amb la tradició.

Arañuel

Aquest és un xicotet municipi situat en l'oest de la província de Castelló, el qual gaudeix d'un preciós riu que molts desconeixen. Es troba a tot just 57 quilòmetres amb cotxe de Castelló i compta amb un gran nombre de cases rurals per a poder gaudir d'un cap de setmana en el camp.

Sant Pere en Benifassà

Pel que fa a aquesta piscina natural, està una mica més allunyada de Castelló, concretament a 122 quilòmetres. No obstant això, val la pena recórrer aquesta distància per a gaudir d'un menjar en un restaurant amb una terrassa als peus del gorg i després banyar-nos ací i bussejar al costat dels peixos totalment inofensius.

El Pou Negre a les Fuentes de Ayódar

Si t'agrada fer esport, com una ruta de senderisme, i banyar-te en un dels llocs més tranquils, aqueste és el lloc perfecte. L'única cosa que has de tindre en compte abans de visitar aquest preciós lloc, és que té un aforament limitat que pot ser ocupat ràpidament per unes quantes taules i cadires dels visitants.

Cascada del riu Carbo

Per últim, la Cascada del riu Carbo és un altre dels llocs que no pots perdre't aquest estiu. Es troba en ple parc natural del Penyagolosa amb un accés des de Sant Joan de Penyagolosa, en Vistabella, i un accés més curt i senzill des de Villahermosa. Ací podràs observar una cascada en un entorn d'alta muntanya com és la cascada del riu Carbo.

Te puede interesar
Lo más visto