Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Marín-Buck demana al Fadrell que "complisca els estatuts, l'acord plenari i convoque l'Assemblea de Festes"

El portaveu de Cs: “No entendríem un canvi en la cartera de festes per a seguir comentent els mateixos errors"

Política 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_5561_ok

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha demanat al Fadrell que “complisca els estatuts i l'acord plenari del desembre passat en la qual mitjançant una moció conjunta de Cs i PP demanàvem que es convocara l'assemblea de Festes per a restablir la Junta que va ser destituïda amb nocturnitat i traïdoria pel Consell rector de festes”.

El portaveu de Cs ha instat a Braina, nou regidor de Festes que no nou en aquesta àrea, a “reprendre el diàleg i el consens amb el Món de la Festa, a desenvolupar els acords de l'IV Congrés Magdalener tal com apunten al punt 203 del Acord del Fadrell que és just el que demanem en aqueixa moció de festes aprovada amb els vots en contra de PSPV i Podem”.

“És hora de traure aqueixa moció del calaix de sastre, perquè cal saber aprendre dels errors sempre que siga per una bona causa com és el cas: complir un acord de ple i un acord de govern perquè guanye la festa de Castelló i els castellonencs”, ha aclarit Marín-Buck.  

El portaveu de Cs ha explicat que “és un error prendre decisions subjectes a futuribles com són els estatuts que encara estan en període de redacció”. I ha insistit que “de moment hi ha uns vigents que cal complir i mentre aquests no es complisquen s'incorre en l'alegalitat”.  

Per tant, des de Cs “no entendríem un canvi en la cartera de festes per a continuar cometent els mateixos errors en el sector de la festa”, ha conclòs Marín-Buck.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter