La platja del Clot de Vinaròs compta amb cadires amfíbies i crosses

Aquesta platja se suma a les accessibles del Fortí i Fora Forat

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
NUEVAS-SILLAS-ACUATICAS-1-710x500

La platja del Clot de Vinaròs, situada al costat de la plaça de bous, se suma des d'avui a les platges accessibles del Fortí i Fora Forat en comptar amb material per a permetre el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

L'Ajuntament ha adquirit dues cadires amfíbies i vuit crosses per a permetre el bany a les persones amb mobilitat reduïda en aquesta platja, després de fer-la accessible abans de l'estiu amb la construcció d'un nou accés en rampa.

Un material que ha sigut adquirit amb una subvenció atorgada per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, amb un import de 1.696 euros, ha explicat l'edil de Turisme Marc Albella.

Albella ha destacat que “Vinaròs és un referent de destinació accessible i des de Turisme es realitza un gran esforç per a oferir noves millores any rere any, i garantir uns serveis òptims, per a les persones amb mobilitat reduïda que decideixen passar les vacances en la localitat”.

L'edil apuntava que aquest material podria redistribuir-se per les platges del Fortí i Fora Forat en funció de les necessitats dels usuaris.

En aquest sentit Albella ha destacat que “s'ha fet un gran esforç per a millorar l'accessibilitat de la platja del Clot amb la creació de rampes, adequació dels baixos de les voreres i l'ampliació del pàrquing per a veïns i visitants amb mobilitat reduïda”.

Finalment, l'edil insistia que “oferir unes platges de qualitat per a tots els banyistes és un dels principals objectius de l'equip de govern, amb fàcil accessibilitat i servei de salvament per a continuar fent de Vinaròs una destinació referent”.

Te puede interesar
Lo más visto