El cicle de concerts Morella Sonora arriba a la 10a edició

El duet format per Joaquín Palomares i Javier Llanes iniciarà el cicle el 22 d’agost

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
DSC_0057cop

La programació cultural de Morella avança i a partir del dissabte arranca el cicle Morella Sonora. Aquest comptarà amb tres concerts, els quals formen la 10 edició de Morella Sonora. Aquest començarà el dissabte 22 d’agost a les 12.00 hores amb Joaquín Palomares i Javier Llanes. El dimarts 24 d’agost serà el torn del duet italià Antonio Puglia i Mariano Meloni amb Entre òpra, jazz y klemzer. Finalment Eduardo Pascual i Francesco Mannis oferiran Vent i corda el divendres 28 d’agost.

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Cultura, Rocío Querol, l’organització del cicle Morella Sonora, Elena Aguilar i Francesco Mannis, han presentat avui aquesta nova edició. A més, han signat el conveni de col·laboració anual entre l’Ajuntament de Morella i l’associació musical Sonoré.

Així, Rocío ha destacat “la importància d’aquestos cicles que apropen a músics i músiques de caràcter internacional a la ciutat de Morella”. L’edil ha explicat que “aquestos concerts formen part del calendari cultural morellà amb actuacions durant l’any”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a totes i tots a participar en les activitats culturals de la ciutat com els concerts de Morella Sonora” i ha afegit que “aquestes activitats segueixen els protocols per a garantir la salut de les persones, encara que hem de ser responsables, mantindre la distància social, seguir les normes d’higiene i utilitzar la mascareta de forma correcta”.

A més, Elena i Francesco han volgut “agrair que estos concerts es puguen fer amb les limitacions actuals i Morella puga disfrutar de la música i la cultura”. També han apuntat que “el caràcter internacional d’alguns músics pot causar modificacions en els concerts, però la nostra intenció és que els dies 22, 24 i 28 d’agost es puga celebrar Morella Sonora”.

Te puede interesar
Lo más visto