Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El cicle de concerts Morella Sonora arriba a la 10a edició

El duet format per Joaquín Palomares i Javier Llanes iniciarà el cicle el 22 d’agost

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
DSC_0057cop

La programació cultural de Morella avança i a partir del dissabte arranca el cicle Morella Sonora. Aquest comptarà amb tres concerts, els quals formen la 10 edició de Morella Sonora. Aquest començarà el dissabte 22 d’agost a les 12.00 hores amb Joaquín Palomares i Javier Llanes. El dimarts 24 d’agost serà el torn del duet italià Antonio Puglia i Mariano Meloni amb Entre òpra, jazz y klemzer. Finalment Eduardo Pascual i Francesco Mannis oferiran Vent i corda el divendres 28 d’agost.

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Cultura, Rocío Querol, l’organització del cicle Morella Sonora, Elena Aguilar i Francesco Mannis, han presentat avui aquesta nova edició. A més, han signat el conveni de col·laboració anual entre l’Ajuntament de Morella i l’associació musical Sonoré.

Així, Rocío ha destacat “la importància d’aquestos cicles que apropen a músics i músiques de caràcter internacional a la ciutat de Morella”. L’edil ha explicat que “aquestos concerts formen part del calendari cultural morellà amb actuacions durant l’any”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a totes i tots a participar en les activitats culturals de la ciutat com els concerts de Morella Sonora” i ha afegit que “aquestes activitats segueixen els protocols per a garantir la salut de les persones, encara que hem de ser responsables, mantindre la distància social, seguir les normes d’higiene i utilitzar la mascareta de forma correcta”.

A més, Elena i Francesco han volgut “agrair que estos concerts es puguen fer amb les limitacions actuals i Morella puga disfrutar de la música i la cultura”. També han apuntat que “el caràcter internacional d’alguns músics pot causar modificacions en els concerts, però la nostra intenció és que els dies 22, 24 i 28 d’agost es puga celebrar Morella Sonora”.

Te puede interesar

feslloc

Comença una inèdita edició del Feslloc

Andreu Beltrán
Música 10 de julio de 2020

El festival ha sigut l'únic supervivent de la crisi sanitària a la província de Castelló, ja que altres esdeveniments de renom com el FIB, l'Arenal Sound i el Rototom van ser suspesos

Lo más visto

Newsletter