Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ciutadans demana la compareixença de Marzà en la Diputació Permanent perquè explique l'inici del curs

Merche Ventura exigeix respostes sobre els protocols davant possibles contagis, els plans de contingència i el desenvolupament d'educació online

Educació 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Merche Ventura

Ciutadans (Cs) ha sol·licitat la compareixença del conseller d'Educació, Vicent Marzà, en la Diputació Permanent de les Corts valencianes perquè explique com està previst l'inici de curs. Així ho ha avançat la portaveu d'Educació de Cs, Merche Ventura, qui ha considerat que “Marzà ha de donar la cara i donar compte de la planificació per al pròxim curs acadèmic tenint en compte l'augment de casos de coronavirus”.

Ventura ha exigit respostes sobre “els plans de contingència, el desenvolupament de la digitalització de l'educació com a alternativa a l'educació presencial i els protocols davant possibles contagis en els centres escolars”. Sobre aquest tema, la diputada de Ciutadans ha lamentat que “les instruccions que ha donat la Conselleria d'Educació han generat infinitat de preguntes en la comunitat educativa”.

Per això, ha instat a Marzà que “aclarisca quant pressupost es destinarà a l'educació online, quins recursos humans hi haurà per als desdoblegues dels grups o com serà l'organització del menjador escolar”. Merche Ventura també ha expressat els dubtes relatius a l'atenció a l'alumnat amb necessitats específiques i a la seguretat en la realització de les activitats extraescolars. En aquesta línia, ha preguntat si la Conselleria d'Educació “s'està plantejant ajornar l'inici de curs, tal com han sol·licitat molts instituts”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter