Peñíscola millorarà l'accessibilitat i la seguretat viària dels seus carrers

Segons s'ha aprovat en la Junta de Govern Local de l'Ajuntament, es realitzaran quatre obres en diferents punts de la localitat

General 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
junta de gobierno

Aquest matí en la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Peníscola s'ha dut a terme l'aprovació de la tramitació d'un total de quatre obres. Segons ha explicat el regidor de Serveis, Jorge Rovira, es tracta d'uns "treballs necessaris amb els quals millorarem tant l'accessibilitat com la seguretat viària dels nostres carrers."

En concret, pel que fa a la seguretat viària, continuaran els treballs de substitució de les dents de tauró instal·lades en el tram que discorre paral·lel al Passeig Marítim entre l'edifici Picasso i la zona de la Volta. Són obres que pertanyen a la tercera fase de substitució d'aquests elements per bol·lards i la seua inversió prevista és de 30.659,71€.

D'altra banda, aquest matí també s'ha aprovat la millora de la vorera enfront de l'Escola de Música.En aquest cas, es tracta d'un treball que se sumarà a l'ampliació de la zona d'espera i la instal·lació de bancs, amb una inversió que ascendeix a 7.815,10€.

I finalment, també s'han aprovat la reparació de la vorera del carrer de Garbí en la zona de Llandells, per un import de 18.657,87€, i la substitució del paviment de tarima de l'avinguda del Papa Luna, en el tram situat a l'altura del carrer d'Alacant, amb una inversió de 40.878,11€.

Te puede interesar
Lo más visto