Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Regidoria d’Educació d’Alcalà-Alcossebre valora positivament la Escola d’Estiu

S'han adaptat les activitats i els espais a la situació extraordinària provocada per la COVID-19 i han prevalgut les activitats a l’aire lliure i en grups reduïts

General 21 de agosto de 2020 REDACCIÓ
images
Facebook

La Regidoria d’Educació d’Alcalà-Alcossebre va finalitzar la setmana passada el servei de Escola d’Estiu. En total van participar un total de 143 xiquets i xiquetes durant el mes de juliol i la primera quinzena d’agost en que es va desenvolupar l'escola.

S’ha realitzat una gran varietat de activitats: esportives, aquàtiques, ball, sortides a la naturalesa i manualitats o tallers, entre altres. I per descomptat, el servei s’ha realitzat seguint totes les mesures de seguretat contra la COVID-19. D'aquesta manera, s'han adaptat les activitats i els espais a la situació extraordinària i han prevalgut les activitats a l’aire lliure i en grups reduïts.

La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha destacat “la valoració positiva que sempre realitzem d’aquest servei i més en les especials circumstàncies d’enguany, ja que a més d’adaptar-se a tota la normativa matèria de sanitat que requerien als Ajuntaments per a prestar aquest servei, s’ha pogut continuar apostant per la conciliació familiar època estival”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter