Comença la reparació de la vorera de l'avinguda Barcelona d'Orpesa

Els treballs duraran aproximadament dos mesos i es realitzaràn sobre una longitud total de quatre quilòmetres d'aquesta via

General 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
acera-avenida-barcelona_xl
Elperiodic.com

L'Ajuntament d'Orpesa ha iniciat aquesta setmana els treballs de reparació de la vorera de l'avinguda Barcelona. En concret, les obres, en les quals treballen els operaris de les brigades municipals, es realitzaràn sobre una longitud total de quatre quilòmetres de la citada via, que comprén des de la rotonda del carrer Príncep d'Astúries fins al camí La Ratlla, límit amb el municipi de Cabanes.

I és que, "la vorera de l'avinguda Barcelona presentava un estat lamentable ja que tenia nombrosos desperfectes, per la qual cosa ja hem començat a reparar-la per a deixar-la en perfecte estat per als vianants”, segons ha explicat l'alcaldessa, María Jiménez.

Cal destacar que els treballs "duraran aproximadament dos mesos" i que l'objectiu és "donar resposta a les deficiències que s'han detectat en aquesta avinguda, una de les principals vies del nostre municipi que uneix la zona d'Amplàries amb Morro de Gos".

Te puede interesar
Lo más visto