Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules venera al seu patró , Sant Bartolomeu

L’ajuntament ofereix una programació televisiva amb actes festius d’altres anys

Cultura 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_6014

Dia de Festa Major a Nules amb  la celebració de la festivitat de Sant Bartomeu en la que els nulers i les nuleres han participat en la celebració de la missa en la que han venerat al seu patró. Un acte que ha estat presidit per la reina de la vila, Jèssica Gozalbo, i les dames de la cort d’honor Zaila Ferrer i Cristina Cuesta, juntament amb l’alcalde, David García, membres de la Corporació Municipal, i representants de la comissió de festes de la localitat. 

En aquests dies el poble de Nules estaria gaudint de les festes patronals però les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 han portat a suspendre els festejos. No obstant això, s’ha mantingut dos dels actes religiosos per a commemorar aquesta festivitat, ja que també tindrà lloc dimarts la tradicional missa de difunts, encara que s’ha suspès la tradicional processó que congregava a un gran número de veïns i veïnes. 

No obstant això, l’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria de festes, ha preparat una programació televisiva per als dies del 22 al 30 d’agost en la que s’emetran actes representatius de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu d’altres anys. La programació es pot seguir en Teve4 Vila-real en horari de 12 del matí i 10 de la nit.

El regidor de Festes, Gabriel Torres, comenta al respecte que “hem volgut fer un homenatge a les nostres festes rememorant els principals actes”. 

Te puede interesar

exposicion Picasso (2)

Villa Elisa s'obri a Picasso

REDACCIÓ
Cultura 07 de agosto de 2020

El palauet municipal acull ‘Picasso. El Taller de la Californie’, una mostra que reuneix 40 obres i fotografies de l'artista

Lo más visto

Newsletter