El Castelló serà el primer club espanyol de l'era Covid a esgotar els seus abonaments

Hui es posen a la venda els 600 abonaments restants per a la temporada 2020-21

Esports 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1278811_1

L'afició del Club Esportiu Castelló pot aconseguir un altre assoliment històric en el futbol espanyol després del rècord d'abonats en Tercera Divisió la temporada 2017-18 amb 12.701 abonats. Ara, dues temporades després, ja en Segona Divisió, l'entitat albinegra està a tan sols 600 abonats de ser el primer club del futbol espanyol a penjar el tradicional cartell de “No hi ha bitllets” en l'era Covid.

Actualment, la xifra d'abonats és de 13.600 i l'aforament màxim de l'estadi Castàlia és de 14.200 persones. En el dia de hui s'espera vendre les 600 localitats restants disponibles per a aficionats de l'equip, perquè les altres 200 es reserven per a les aficions visitants i per a protocols de seguretat.

La dificultat de la fita resideix en les complicacions que embolicaran la pròxima temporada a causa de la pandèmia del coronavirus. De moment, es desconeix quan els partits de futbol podran tornar a tindre públic, per la qual cosa molts afeccionats de diferents clubs han optat per no renovar el seu abonament. No obstant això, els seguidors del 'gloriós' tornen a demostrar la seua fidelitat i no volen perdre's el retorn del conjunt al futbol professional.

Te puede interesar
Lo más visto